Pagrindinis

Pagrindinis

Top avalynė 2023-2024 metų rudens ir žiemos sezonuose

Paskelbė: Vita Kaladienė Kategorija: Naujienos Komentarai: 0 Patiko: 2473

Rudens orai – pirmas priminimas mums, kad laikas pasirūpinti tinkamais batais. Kuo mūsų batai yra patogesni, tuo jaučiamės laimingesni. Tačiau, mados pasaulyje patogumas nėra vienintelis kriterijus – stilius yra būtinas! Šiame straipsnyje aptarsime batų tendencijas, kurios dominuos 2023-2024 metų rudens ir žiemos sezonuose.

 

1.       Plokščiapadės – Taip, plokščios padas grįžta į mados sceną! Prieš kelerius metus visi norėjo aukštakulnius, o dabar akcentas krenta į patogumą. Tačiau tai nereiškia, kad turime aukoti stilių. Plokščiapadės šiais metais yra derinamos su įvairiomis spalvomis, raštais ir tekstūromis.

2.       Platforminiai batai – Jei trokštate šiek tiek aukščio, bet norite likti patogioje pozicijoje, platforminiai batai yra puikus pasirinkimas. Jie suteikia jums aukščio be papildomo streso kojoms.

3.       Masculinio stiliaus batai – Madinga dėvėti batų modelius, kurie tradiciškai buvo laikomi "vyriškais". Pavyzdžiui, brogai ar desertiniai batai. Šie modeliai gali būti puikiai derinami su sijonais, kelnes ir net švarkais.

4.       Žiemos botai su karoliais ir blizgučiais – Kalbant apie žiemą, norisi šilumos ir žavesio. Naujausios tendencijos siūlo derinti funkcionalumą su stiliumi. Šilti žiemos botai su detalėmis, tokiais kaip karoliai, blizgučiai ar net spalvoti siūlai, tampa vis populiaresni.

5.       Ekologiškas požiūris – Dėl augančio susirūpinimo dėl aplinkos, daugelis gamintojų siūlo batų kolekcijas, pagamintas iš perdirbto medžiagų arba ekologiškai gamintų odos pakaitalų.

6.       Kontrastingos spalvos – Šaltuoju metų laiku daugelis renkasi tamsias spalvas, bet 2023-2024 metų tendencija yra derinti šviesias ir tamsias spalvas, kad sukurti unikalią išvaizdą.

7.       Batai su kilpa – Vienas iš dominuojančių tendencijų yra batų su kilpomis, kurios gali būti tiek dekoratyvinės, tiek funkcionalios, padedant greičiau užsisegti batus.

 

Apibendrinant, šio rudens ir žiemos mados pasaulyje matome didelį dėmesį skiriamą patogumui, bet ne aukodami stiliaus. Naujausios tendencijos madingumo ir funkcionalumo derinyje leis mums pasijusti puikiai ir atrodyti puikiai!