Pagrindinis

Pagrindinis

Perku internetu. Kaip tinkamai pasirinkti?

Paskelbė: Admin Admin Kategorija: Naujienos Komentarai: 0 Patiko: 468

Galimybė pirkti internetu leidžia jums greitai, bet kuriuo paros metus, bet kurioje vietoje (kurioje yra internetas), įsigyti norimą prekę. 

Perkant internetu galite greitai įvertinti prekių pasiūlą, palyginti tarpusavyje gamintojus, kainas ir kt. Žinoma, neretai kyla abejonių dėl matuojamų prekių įsigijimo, pavyzdžiui, avalynės ar rūbų. 

Kalbant apie batus, pateikiame jums pasiūlymus, kuriais remiantis įsigysite sau tinkamiausią avalynę.

1. Pėdos dydis. Pasaulyje neturime vieno batų dydžio standarto, tai reiškia, kad skirtingų batų gamintojų dydžiai gali skirtis vieni nuo kitų. Dėl to naudinga žinoti savo pėdos ilgį centimetrais, kad galėtumėte tinkamai pasirinkti batų dydį, pagal konkretų gamintoją ar parduotuvę.

Pėdos matavimo gidas.

2. Batų forma. Būtina įvertinti pėdos ir batų formos suderinamumą, kadangi šie du aspektai tiesiogiai susiję su avėjimo komfortu. Pvz., jeigu renkatės batus su smailėjančia nosimi, nepamirškite, kad dažniausiai tokia avalynė yra kiek mažesnė, todėl maksimaliam patogumui užtikrinti reikėtų rinktis puse ar vienu dydžiu didesnius batus.

3. Sezoniškumas. Perkant batus atsižvelkite ir į metų laiką, pavyzdžiui, renkantis avalynę žiemos sezonui siūlome rinkti kiek didesnę avalynę, kadangi įprastai žiemą nešiojame šiltesnę kojinę, o suspausta koja labiau šąla.